Cautare

927 de rezultate pentru "vectra imobiliare" (4.20 secunde)
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
Cei care opteaza pentru un model Opel beneficiaza, pana pe 25 septembrie, prin programul "Rabla", de reduceri de pana la 2.435 de euro pentru Astra Classic, de pana la 2.910 euro pentru Noul Astra, respectiv de pana la 4.000 de euro pentru Vectra si Signum.
In ceea ce priveste designul, Insignia s-a scuturat de imaginea comuna pe care o avea Vectra si se prezinta in stofa noua.
Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar castigatorul va pleca acasa cu un Opel Vectra OPC in valoare de 24 de mii de euro.
Consortiile interesate de realizarea acestei autistrazi, o investitie estimata la 1,5 miliarde euro, sunt formate din companiile Obrascon Huarte Lain SA - OHL ZS SA, China Communications Construction Company - Dogus Insaat VE Ticaret AS - Egis Projects, Spedition UMB - Tehnostrade - Vectra Service, Strabag AG - Strabag SE - Vinci Construction Grands Projects - Vinci Construction Terassament - Aktor SA - Aktor Concessions SA (denumita Via Subcarpatica) si Impregilo SpA - Salini SpA.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str.
La vederea echipajului de politie, cei doi au fugit cu un autoturism marca Opel Vectra. Autoturismul a fost blocat de politisti pe Aleea Foisorului, suspectii fiind imobilizati de agenti imediat dupa ce acestia parasisera masina.
Doua dintre autoturismele lovite, un Opel Astra si un Peugeot 307, au fost avariate in proportie de 70-80%, iar cel de-al treilea, un Opel Vectra, a suferit mai putine daune.
Un SUV 4X4, cel mai probabil BMW X5 sau X6, a depasit coloana si a intrat pe contrasens, izbind in plin Opelul Vectra in care se afla Marius Dobrescu.
Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
Sumele colectate din impozitarea tranzactiilor imobiliare ar putea fi virate si retinute integral numai la bugetul de stat, nu si la bugetele locale si la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, procedura utilizata in prezent, potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal.
Doljul merge pe infrastructura de afaceri, împins de la spate de Ford, pe investitiile în agricultura si pe cele imobiliare. ... Aceste zone imobiliare sunt foarte cautate, iar anul trecut au fost eliberate sute de autorizatii de construire.
Doljul merge pe infrastructura de afaceri, împins de la spate de Ford, pe investitiile în agricultura si pe cele imobiliare. ... Aceste zone imobiliare sunt foarte cautate, iar anul trecut au fost eliberate sute de autorizatii de construire.
Parlamentarul conservator Bogdan Ciuca, unul dintre initiatorii legii caselor nationalizate, considera ca reglementarile acesteia vor fi in favoarea celor care si-au cumparat locuintele in care erau chiriasi, insa vor lovi in interesul mafiei imobiliare.
Cele mai mari randamente ale economiilor au fost date anul trecut de investitiile in imobiliare, dar si de plasamentele in moneda nationala, afirma bancherii si analistii economici. ... depozite in lei, euro si dolari, investitii pe bursa si, eventual, in investitii imobiliare.
Guvernul ar putea modifica astazi modificarile aduse Codului Fiscal, mai exact, cresterea dobanzilor pentru tranzactiile bursiere, dobanzile bancare si tranzactiile imobiliare, potrivit premierului Calin Popescu-Tariceanu care a declarat ieri ca acest lucru se afla pe ordinea de zi a sedintei de Guvern.
7/1996 a cadastrului si publicitatii imobiliare, tarifele pentru serviciile de publicitate imobiliara sunt incluse in taxa notariala de timbru, aceasta fiind perceputa la autentificarea actelor. ... Cu alte cuvinte, intreg procesul de derulare a tranzactiilor imobiliare se simplifica procedural.
Executivul va majora de la 1 iunie impozitele pentru castigurile din tranzactii bursiere, imobiliare si din dobanzi. ... 24/2005 pentru intrarea in vigoare a masurilor privind majorarea impozitelor pentru castigurile obtinute din tranzactiile pe piata de capital, din tranzactiile imobiliare si pentru dobanzi.
Impozitul pe tranzacttiile imobiliare, valabil de luni, este un bir care nu va fi platit decit de romanii "saraci si cinstiti”, sustin analistii si consultantii financiari.
Inceperea anului universitar corelata cu aparitia noilor norme ale Bancii Nationale a Romaniei vor determina o crestere a chiriilor la apartamente cu circa 10%, ne-a declarat Liviu Ureche, presedintele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI).
google-analytics.com